Hva jeg skrev for nett i juni

Juni var en produktiv måned i en tekstforfatters liv. Jeg har regnet ut at jeg har skrevet til sammen 33 tekster for diverse nettsider, de fleste med en lengde mellom 500 og 1000 ord. Godt over halvparten av disse er laget til glede for en nettside med take-away restauranter som jeg beskrev i forrige innlegg. Resten fordeler seg mellom produktbeskrivelser og bloggposter.

Hertil hadde jeg et par mindre oversettelser til norsk fra henholdsvis spansk og dansk, og en større redaksjonell jobb med gjennomgang av tretti tekster.

En av jobbene som jeg var fornøyd med var denne, som handler om haiking i en større sammenheng. I en annen artikkel prøvde jeg å leve meg inn i en hageeiers liv. Jeg må tilføye at dette er ren fantasi ettersom jeg selv aldri  har hatt noe forhold til hage eller hagearbeid. Jeg føler meg heller ikke for god til å fortelle andre hva de skal gjøre med pengene sine, slik jeg gjør her i forbindelse med feriepengene som kommer i juli.

Jeg kan skrive mer!

Oppsummert var dette altså en god måned for skriving på nett. Jeg har fått god kontakt med et par oppdragsgivere som sier de har nok å gjøre for meg også framover. Ulempen, hvis det skulle være noen, er at jeg ikke får tid til mine egne ulønnsomme prosjekter. Jeg skal skriver mer om dem i et senere innlegg.

For tiden vier jeg meg altså fortsatt til å skrive for andre. Kontakt meg hvis du ønsker tekster for nett, også kalt web content, artikler eller trenger hjelp til å skrive klage.

Topp @ BareBlogg.noTopp @ BareBlogg.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *