Om oss

Velkommen til Nettskribenten, det lille tekstbyrået med de store planene. Disse planene inkluderer DIN nettside, hvordan den skal bli mer synlig på nettet og hvordan den skal kunne bli enda mer lønnsom for deg.

Overfor deg som kunde er vi stolte over å kunne tilby

 • Tekster som er unike og spesialtilpasset din side
 • Personlig oppfølging
 • Betydelig lavere priser enn de store byråene
 • Levering innen rimelig tid til fastsatt frist

Hvem er Nettskribenten?

Når du markedsfører noe på nettet, vil kunden gjerne vite hvem han kjøper fra. Slikt inngir tillitt. Det gjelder også når man skriver tekster. En firmalogo som sier et eller annet fikst om markedsføring og deretter ramser opp en masse selvros, iført et raffinert og veltilpasset webdesign er vel og bra, men hvor kommer egentlig tekstene fra? Derom står det ofte intet.

Denne mannen skriver for deg. La deg ikke lure av det ungdommelige utseendet. Bak det ligger nemlig mange års erfaring innen så vel tekstproduksjon som i andre områder av arbeidslivet.

Tekstforfatter Espen Jacobsen

I Nettskribentens tilfelle er det jeg som har det endelige ansvar for enhver tekst som sendes ut. Jeg heter Espen, og har jobbet flere år med å lage tekster til nettsider. For en stor del har jeg levert som frilanser for en rekke markedsførings- og tekstbyråer, som igjen har levert de videre til sine kunder.

Da sluttkundene i slike tilfeller ofte er de de største kjedene og nettbutikkene i landet, har jeg lært mye om hvilke kriterier de legger for tekstene sine. Det gjelder kvalitet på innholdet og tekstenes lengder. Men fremfor alt hvordan de skal tilpasses til synlighet på nettet og oppnå en god plassering på Googles søkeside.

Det er disse erfaringene jeg nå ønsker å dele med deg som har ansvaret for en mellomstor eller liten bedrift på nettet. Jeg vet hvordan «de store» tenker, og kan hjelpe deg med å legge opp din side på samme måte. Til en betydelig mindre pris, vel å merke.

Jeg setter også pris på den direkte kommunikasjonen som er mulig når vi jobber i denne målestokken. Jeg er genuint interessert i det du driver med uansett hva det er. Jeg mener det må til for å gjøre en god jobb i det enkelte tilfelle. Selv om du er liten, er du en stor kunde for Nettskribenten.

Hva vi kan skrive om

Utgangspunktet her er «alt». Den produktkunnskapen som er nødvendig, klarer jeg å tilegne meg. Noen emner er selvfølgelig mer kompliserte enn andre, og vil trenge mer tid å sette seg inn i. Men det tar jeg høyde for.

Alle produkter som er ment for salg direkte til forbruker eller emner som henvender seg til folk uten at de trenger spesiell utdannelse for å forstå, kan jeg skrive om. Under ser du et knippe av det Nettskribenten allerede har skrevet om:

 • Finans
 • Reiser og reisemål
 • Mat og restauranter
 • Byggevarer
 • Elektronikk
 • Sko
 • Biler og bilutstyr
 • Klær og tekstiler
 • Smykker
 • e-sigaretter

Og det blir stadig mer.

Les mer om alle tekst-tjenestene våre her.

Vår metodikk

Det første Nettskribenten gjør er selvfølgelig å spørre hva kunden ønsker, og svare hvordan vi kan hjelpe til med å oppfylle dette ønsket.

For kunder som ikke benytter seg av dyre markedsføringsbyråer, kan vi også gi tips om hva slags tekster siden vil kunne nytte godt av. Vi vet at Google belønner tekster av en viss lengde, det være seg kategori – eller bloggtekster. Et visst volum er godt å ha. Særlig når man konkurrerer mot de som er store. Søkeord, metatekst, metabeskrivelser og bildetekster er andre momenter som ligger til grunn for teksten.

Men når kunden først har klart å finne siden, er det viktig at han får lyst til å kjøpe hos deg.  Hvordan kan vi friste ham eller henne mest effektivt? Her har vi forskjellige teknikker. En av dem er IKKE å ramse opp produktets tekniske detaljer og spesifikasjoner. Det kunden oftest er interessert i er nemlig resultatet. Hva kan produktet gjøre for ham og henne? Hvis folk vil ha ei snøskuffe, er de interessert i at den effektivt skufler snø og at man ikke får vondt i ryggen etterpå. Materialet den er laget av har ikke like stor interesse.

Vi forteller altså kunden hvorfor han trenger produktet ditt, i stedet for å kjede ham med masse detaljer. (Disse informasjonene kan eventuelt stå punktvis helt til slutt).

Noen tilbakemeldinger

«Takk for tekstene. Disse ser meget gode ut med et flott glimt i øye». Om-oss side til Friske drag

«Takk for tekstene. Vi har lest gjennom det nå og det ser meget bra ut. Flott formulert og artig tekst med utmerket oppsett av linker og koder, dette kunne ikke vært bedre J.» Kategoritekster til LYR Design

«Excellent work provided, great communication and nice to work with! Looking forward to our next cooperation!»

Korrekturlesing for Futuretech International Ltd